fbpx

Nu är det så härligt att fara ut och springa! Vi har haft så många vackra dagar nu här i Stockholm och jag bara njuter. Det känns lite bortkastat med gymkort just nu, för jag har inte alls någon lust att gå dit och ställa mig på löpbandet.

Förra helgen tog jag första löpturen i mitt nya grannskap här i Kista. Solen sken och det var så varmt, men det en svag svalkande vind som gjorde omständigheterna perfekta. Allt blommar nu och jag fick njuta av blommande häggar, körsbärsträd och magnolior. Genom skogar med vitsippor och över gröna ängar sprang jag. Vem hade kunnat tro att Stockholm (och framför allt då Kista) skulle vara så här grönt och vackert! Nu blir det nog många turer varje vecka ska ni tro.

Det var så skönt att springa att det blev en hel mil! Trodde jag… När jag laddade upp turen efteråt på movescount insåg jag att gps:en inte fungerat de första två kilometrarna. Det blev alltså 12 km! Så nu är jag så himla laddad att hålla igång detta.

Om du också vill börja springa, så har jag skrivit om ett jättebra program som man kan börja med om man har konditionen i botten eller aldrig har sprungit förut. Har man lite springvana kan man hoppa över de första veckorna i programmet och börja där det känns lämpligt. Lycka till!