fbpx

I senaste inlägget berättade jag lite om vad jag hållit på med under min semester. Men jag hann även med lite jobb i form av intervjuer, fotograferingar och fick delta i min första podcast!

En dag kontaktades jag av Malin Båtmästar. Malin alltså, jag måste ju bara berätta att hon är en av de mest driftiga och företagsamma kvinnor jag känner! Hon är receptkreatör och författare till flera kokböcker och första gånger jag träffade henne vad när jag besökte hennes delikatessbutik i byn där jag bodde. Skulle jag ha bara hälften av hennes driftighet vore jag överlycklig! En av hennes senaste imponerande förehavanden är hennes glutenfria blogg på Året Runt.

Nuförtiden jobbar hon med att utveckla företagandet på österbottniska landsbygden. Inom ramarna för det projektet har de skapat Våga Satsa Podcast och där ville hon ha med mig. Det var så spännande. Jag har många gånger lekt med tanken att skapa en egen pod, men aldrig riktigt kommit till skott. Nu fick jag en trevlig introduktion till poddandet.

Malin besökte mig på mitt sommarställe vid havet. Det var en otroligt varm och vacker sommardag. Min sambos mamma hade dagen innan bakat en delikat, glutenfri kanslitårta som vi avnjöt med en kopp chagakaffe innan vi startade själva intervjun.

I detta podavsnitt pratar vi om hur Morotsliv kom till och hur det blev ett företag. Vi pratar om kost och välmående, utbrändhet, medieproduktion och flytten till Stockholm. Den röda tråden genom hela skulle jag kanske säga är “balans”. Balans i arbetsbörda, krav och hela ens liv. Vad är hälsosamt egentligen?

Välkomna att lyssna!