fbpx

Hurra! Kurserna för hösten kan du nu hitta i min kurskalender och anmälan har öppnat till de allra flesta kurser. Du anmäler dig till respektive arrangör och länk finns i varje event.

I höst ligger fokus på kemikaliebantning och naturlig skönhet.

Kemikaliebanta hemmet

Jag kommer att delta i hållbarhetsveckan i Kristinestad på måndagen den 17. september och prata om hur man kemikaliebantar hemmet.

Jag kommer också att besöka Malmö med samma tema den 10. oktober. Det blir min premiärföreläsning i Sverige och jag ser så otroligt mycket fram emot denna kväll. Jag kommer då att besöka en restaurang/café som heter In The Pink som fungerar som en mötesplats som inspirerar till en sund och aktiv livsstil. De har massor av inspirerande föreläsare i sin evenemangskalender och det ska bli en stor ära att få vara en del av deras program.

Naturlig skönhet

Sen gör jag en turné i Österbotten i början av november. Då ger jag några föreläsningar i naturlig skönhet och några workshops där vi gör egna hårvårdsprodukter!

Webbkurs

Apropå det så kommer snart min första webbkurs att lanseras – och där blir temat naturlig hårvård! Då kommer du att kunna ta del av kursen i bekvämligheten av ditt egna hem och den kommer att bestå av video, text och bilder.

Den kommer att publiceras i september och jag jobbar nu med de sista detaljerna. Jag återkommer så fort datum är spikat för öppning av kursen. Så håll utkik!

Ett litet tips: Om du prenumererar på mitt inspirationsbrev kommer du att få kursen billigare. Så har du inte redan signat upp – gör det!

Vi ses i höst

Hoppas att du tycker om kursutbudet och att vi ses lite senare i höst. Bjud gärna med en vän också så blir det ännu roligare! Vi ses!