fbpx

Idag har jag den stora äran och glädje att få vara med i Anna-Lenas julkalender på en av Svenskfinlands främsta inredningsbloggar: Välkommen Hem.

Anna-Lena har jag känt sen jag bodde i Sundom och vi båda var med i samma matring och Marthakrets. Jag kommer ihåg när hon var ute och åkte med sin familj och stannade vid min gård och kom ut för att prata trädgårdsplanering och -idéer. Jag hade knappt lärt känna henne då ännu, och jag var nog lite nervös då kan jag erkänna, för jag visste ju att om det är någon som har sinne för estetik och inredning är det minsann Anna-Lena! Men hon var så glad, positiv och inspirerande och en helt underbar människa och vi blev snabbt vänner!

I Anna-Lenas julkalender får man i år träffa på olika personer som besvarar en fråga som hon ställt till dem. Fråga hon ställer hänger ihop med varje unik personen eller hens livsstil. En salig blandning personligheter med olika bakgrund med andra ord.

Mig ställde hon frågor om giftfri och hållbar inredning. Hur ska man tänka? Vad är bra material? Vad ska man undvika?

Om du vill veta vad jag svarade så kolla genast in lucka 15 på Välkommen hem!

Bilder i inlägget är från mitt älskade sommarställe.