fbpx

Hoppas att du har fått en skön jul. Själv hade jag en riktigt fin julafton. Vi firade först med sambons familj och sen for vi hem till min familj och firade där.

Jag lyckades ju denna gång bli smittad av min sambos förkylning och blev hes och hostig redan innan vi lämnade Stockholm. I skrivande stund har jag varit hes i en vecka, men det blir bättre varje dag. Jag blir ofta hes när jag får hosta. Jag kurerar med örter, näringstillskott och olika medikament, men tyvärr har jag min bioresonansmaskin i Stockholm. Men det blir som sagt bättre och bättre för varje dag.

Mitt ben är iallafall mycket bättre nu. Diskbråcket är inte borta, men jag tar bara en bråkdel av smärtstillande nu och jag är relativt smärtfri. 6 månader tog det. Fantastiskt! Jag tänkte skriva ett inlägg om hur jag gjort, men det blir ett annat inlägg.

Julkalendern 2019

Julkalendern är ju över nu och 12 glada vinnare har redan fått besked om sina vinster. Många har redan fått hem sina också. Jag ske erkänna att det var många gånger jag önskade att jag kunde ge vinsten åt flera än en.

Här kommer alla deltagande företag som gjorde hela julkalendern möjlig. Stort, hjärtligt tack!!!

Julkalenderluckora

Lucka 1 i årets julkalender var i samarbete med @naturligdeo som har effektiva och ekologiska deodoranter med ett schysst innehåll av få och noggrant utvalda ingredienser. ⁠Vinnare blev @wikingadotra.

Lucka 3 i årets julkalender var i samarbete med @medvetna.se och @nordiceko med en Klean Kanteen TKWide Insulated i rostfritt stål i valfri färg.⁠ Vinnare blev @s0lr0sen!

Lucka 5 var i samarbete med @upgrit, vars idé är att erbjuda marknadens mest potenta kosttillskott för optimal hälsa. Kosttillskottet Rent Försvar ger dig en extra boost i förkylningstider.⁠ Vinnare blev @mrs.forslund.

Lucka 7 var i samarbete med @rackarungens_ med handgjord hudvårdsserie som är inspirerad av växtriket och skonsam för både huden och miljön, bestående av ett läppcerat och en hårspray. Vinnare blev @esmeraldasjogren.

Lucka 9 var i samarbete med @ayurvedanordic, vars ayurvediska produkter är varsamt utvalda med fokus på hållbarhet, etik och ekologi. Vinsten var en underbar kopparvattenflaska med ett skydd av silikon och vinnare blev @erikalervik.

Lucka 11 var i samarbete med @clearlife.se (idag @glimja) som är en onlinebutik av hälsoentusiaster, som hade ett fantastiskt paket med bästsäljande Omniblend TM-800!⁠ Vinnare blev @robilde!

Lucka 13 var i samarbete med underbara @mnopjewelry, som tillverkar vackra, handgjorda smycken i återvunnet guld och silver med stort miljöfokus.⁠ Dagens vinst var en handgjord, hamrad 1,2 mm bred ring i 18 karats återvunnet rödguld. Vinnare blev @smfrancke.

Lucka 15 var i samarbete med @nyttoteket, som hjälper människor leva friska, starka och hälsosamma liv tack vare produkter av hög kvalitet och denna dag kunde ni vinna ett fantastiskt paket med 4 st påsar Clean Collagen. Vinnare blev @jeccamy.

Lucka 17 var i samarbete med @lunettecup, vars menskopp är det mest praktiska, ekologiska och ekonomiska sättet att hantera sin mens på. Dagens vinst var ett bloody awesome Lunette Menskoppskit som innehåller en Lunette Menskopp, rengöringsmedel, koppservetter, necessär och infobladet ”En liten bok om mens”. Vinnare blev @roxannesvardag. Hon valde att donera sin vinst till @caremahila som delar ut menskoppar till utsatta kvinnor i Nepal.

Lucka 19 var i samarbete med @sproutly.se som inspirerar till hemmaodling av härliga groddar och skott med ett fantastiskt paket med en vacker groddburk tillverkad i glas med ett lock i rostfritt stål och ett avrinningsfat i keramik samt två olika fröpaket förpackade i en påse av jute. Vinnare blev @annavirkpanna.

Lucka 21 var i samarbete med @akvantumnaturally som erbjuder ekologiska och miljömedvetna skönhetsmärken med särskilt fokus på terapeutiska hudvårdsprodukter. Idag kunde ni vinna ett fantastiskt paket med Magnesium Oil Sensitive Plus + Magnesium Bath Flakes. ⁠Vinnare blev @christoffer_hallin_81.

⁠Julkalenderlucka 23 var i samarbete med @alphaplussweden som bland annat erbjuder högkvalitativa kosttillskott.⁠
⁠Idag fick ni chansen att vinna ett fantastiskt paket med en hårmineralanalys för att få kunskap om din kropps näringsstatus, näringsbehov och ämnesomsättning. Vinnare blev @sixtysoffi!

GRATTIS till alla vinnare! ❤️

Det har varit en sann glädje att få kontakta alla vinnare. Det var den bästa julklappen jag kunde få!

Ni har efterfrågat tävlingar och give aways i julkalendern i ett par års tid. Jag är så glad att jag i år faktiskt gjorde detta, för jag har fått lyfta företag som arbetar med hållbarhet och hälsa. Dessutom har ni skänkt mig så mycket glädje, vilket gör det digra jobbet värt varenda minut.

TACK till alla företag, vinnare, deltagare och alla andra som varit med på ett sätt eller annat!