fbpx

Herregud, jag kan inte tro det! Jag vann Årets Bästa Gröna Instagramprofil i Organic Beauty Awards 2020! Tack!!!

Det var en sån ära att redan bli nominerad och varenda röst jag fått av er har känts som en vinst i sig!

De andra nominerade var så himla fina och inspirerande konton, så i ärlighetens namn trodde jag faktiskt att ett av dem skulle vinna.

En del av dem kände jag inte till från tidigare, andra var kända. Men jag är så glad över att följa varenda en nu. De sprider så mycket glädje och inspiration för hållbar och grön skönhet. Jag tycker du ska gå in och följa dem om du inte redan gör det! (Du hittar dem fastnålade i mina höjdpunkter på @morotsliv på Instagram.)

Motivering

Årets Bästa Gröna Instagramprofil: Cecilia Ila Lassfolk @morotsliv. Framröstad av svenska folket:

”Med ett personligt tilltal driver Cecilia Ila Lassfolk @morotsliv med fokus på hälsa och välbefinnande. Här får hennes över 10 000 följare ta del av hållbara ”hacks” och hälsotips som illustreras av inspirerande bilder.”

Tack!

Jag vill tacka dig som röstat på mig!

Det känns fantastiskt, eftersom jag har fått detta pris tack vare dig och alla de andra som följer mig. För att ni gillar det jag gör och delar med mig av alla dagar.

Jag är så himla glad och tacksam! Och framför allt är jag peppad att skapa ännu mer tips, recept, guider och material för att hjälpa dig hitta din egen hållbara vardag (gratis, som vanligt, så klart).

Här kan du hitta fler sådana!

Organic Beauty Awards 2020

Sveriges mest gedigna och viktigaste skönhetstävling avgjordes alltså idag. De andra priserna utsågs av en jury (där bland annat min vapendragare Fanny suttit med).

För 2020 års Organic Beauty Awards fanns 16 kategorier i områdena ansikte, hår, kropp, make-up och övrigt.

15 av kategorierna var jurybedömda, medan vinnaren av kategorin ‘Årets Produkt’ utsågs genom en web-omröstning i kombination med en jury från tidningen Hälsa. För kategorin ‘Bästa Herr produkt’ fanns en särskild jury.

Här hittar du alla vinnarna av Organic Beauty Awards 2020.

Organic Beauty Awards 2020