fbpx

Inlägget om Green Week är i betalt samarbete med fantastiska Glimja.

Det närmar sig Black Friday, fenomenet som växt till Black Week, följt av Cyber Monday. Dagar då butiker fylls av billigt, nyproducerat “skräp” (eller rättare sagt, priserna sjunker på det redan befintliga skräpet) och konsumtionshetsen beivras värre än någonsin.

Som motvikt har vi White Monday, dagen för cirkulärkonsumtion. Eller Circular Monday, som den heter i år. Alltså att istället för att köpa nyproducerade grejer, satsa på återbruk och second hand. Men också tjänster som repration av dina gamla grejer, byten med andra och så vidare. Det här är verkligen toppen!

Men om jag behöver köpa något nyproducerat så är jag personligen av den åsikten, att då sparar jag gärna inköpet tills priserna är låga och köper bara det som jag planerat (ofta i flera månader) i förväg. Sen finns det ju faktiskt grejer som är svåra eller närmast omöjliga att köpa begagnat, såsom livsmedel och hygienprodukter.

Green Week och vinn naturliga produkter på kuppen!

Därför blev jag glad att i år höra om Glimjas Green Week! En satsning som är bra för plånboken, bra för hälsan och bra för miljön. Naturliga produkter till bra priser.

Jag har dessutom fått äran knåpa ihop två produktpaket som du kan vinna i samband med detta.

Jag har skapat ett hälsopaket med kosttillskott och ett hårvårdspaket med naturliga hårvårdsprodukter från Bruns.

Genom att signa upp dig som VIP före söndagen 22.11 har du nu möjlighet att vinna ett av dessa paket!

Klicka på knappen för att läsa mer om Green week och för att delta i tävlingen!

Signa upp dig som VIP!

Glimja kommer dessutom att plantera TRE träd för varje beställning som görs under Green Week.

Så låt oss göra den svarta veckan grön!