fbpx

Nu vill jag göra reklam för Mina Webbkurser! För du har väl inte missat att jag tillsammans med Fanny Lindkvist (min andra halva i podden Fanny och Ila) släppte vår första webbkurs i ekostädning förra veckan?

Denna webbkurs i ekostädning riktar sig både både nybörjaren, men också till den som redan ekostädar. Du kan se hela introduktionen gratis genom att skapa ett konto och logga in på Mina Webbkurser (skapa konto är också helt gratis så klart!)

webbkurser ekostädning

I första delen förklarar vi vad ekostädning är och varför det är bra att ekostäda. Vi förklarar vilka kemikalier vi vill undvika och vilka problem som kan uppstå av dessa kemikalier. Och varför det blir extra viktigt när vi blir gravida och får barn. Barn är extra känsliga och bör därför skyddas från de skadliga kemikalierna.

Vi går i andra delen igenom vilka redskap och vilka råvaror man kan använda vid ekostädning och förklarar också varför de olika produkterna lämpar sig vid olika tillfällen, så att du förstår kemin bakom. Samtidigt lär du dig var du inte ska gå med olika produkter, till exempel att du inte ska använda ättika på natursten då det kan fräta sönder stenen och göra den porös och fläckig. Men också många andra tips!

I tredje delen beger vi oss in i köket, i badrummet, i tvättstugan osv, och berättar hur du håller rent i de olika rummet. Vi går även igenom de bästa fönstertvättsknepen och hur du får de snyggaste golven.

I den fjärde delen gå vi igenom hur ofta olika saker behöver göras i hemmet. Du får ett förslag på städschema, men också underlag så du kan göra ditt eget städschema.

mina webbkurser ekostädning

Du får totalt 80 minuter video där vi guidar dig steg för steg! Dessutom får du ett kurskompendium på 50 sidor med fakta, recept, guider och scheman som du kan spara på din dator eller printa ut.

Vi är så glada över all fin feedback vi fått från dem som redan gått kursen. Hoppas att du också ska gilla den!

Till webbkurser i Ekostädning

 

webbkurser ekostädning