fbpx

Inlägget om HIRO smink är ett betalt samarbete med Glimja

Jag har använt smink från HIRO förut, men nu har jag fått testa 4 nya produkter. Mascara från HIRO hittar du till exempel i mitt inlägg där jag testar 4 olika ekologiska mascaror.

Denna gång har jag bekantat mig med HIRO foundation, space balm, multistick och liquid lip paint. HIROS produkter är lätta på huden och ger ett snyggt resultat som sitter fint hela dagen.

HIRO är veganskt och 100% naturligt.

HIRO foundation

Jag beställde en aning för mörk nyans, eftersom jag denna årstid nog är det blekaste jag blir på hela året. Men jag tror denna kommer att bli perfekt i sommar när jag fått tillbaks lite färg av solen. Å andra sidan fungerar den ju också fint just nu för att ge lite fräschare färg så man inte ser så blek ut.

Den har en len konsistens och smälter fint in i huden, utan att täcka helt. Den ger en “osminkad” look, vilket jag gillar väldigt mycket. Men kan byggas på i flera lager och har en halvmatt glans.

Den är full av närande ingredienser som lugnar, återfuktar, täcker och skyddar och den passar alla hudtyper, även känslig och acnebenägen hy.

Den innehåller aloe vera, kamomill och squalane ger näring, lugnar och återfuktar huden, timjan som motverkar utslag och akne, zinkoxid och vitamin E hjälper till att skydda huden under dagen samt E-vitamin som har anti-aging egenskaper.

Den finns i flera nyanser:
#02 Fitzgerald för de med mycket ljus hud med neutrala undertoner.
#04 Bow för ljus hud med svala undertoner.
#06 Daniels för ljus till medium ljus hud med svala undertoner.
#08 Bara för ljus till medium ljus hud med varma undertoner.
#10 Moore för ljus till medium ljus hud med neutrala undertoner.
#12 Talmadge för medium hud med varma undertoner.
#14 Brooks för medium till medium mörk hud med varma undertoner.
#16 Baker för mörk hud med varma undertoner.

Man bör skaka flaskan före användning, och applicera en liten mängd med svamp eller borste och fördela jämnt på ansiktet.

HIRO foundation är fri från talk, nanopartiklar, bismuth oxychloride, konserveringsmedel och animaliska ingredienser.

Här hittar du foundation.

HIRO foundation

HIRO space balm

HIRO Space Balm en en concealer, men den är ingen vanlig concealer. Den är väldigt krämig och lätt i konsistensen och känns inte fet på huden eller kakar sig.

Den döljer fläckar, akne, rödhet, mörka ringar effektivt, samtidigt som den återfuktar. Jag gillar att den ser väldigt naturlig ut. Den fungerar även som primer för ögonskugga.

Välj en nyans ljusare än din foundation.

Jag tycker det går bra att applicera med fingertopparna. Men man kan också använda en HIRO Concealer Brush eller en beauty blender och klappa in.

Om man har orenheter eller akne kan du applicera Space balm efter foundation, i samma nyans. Klappa in med fingertopparna och applicera flera lager om mer täckning behövs.

Du kan också använde en mörkare nyans till contouring. Applicera med fingertoppar eller beauty blender.

Du kan även blanda balmet med din mineralögonskugga eller rouge till en underbar krämig ögonskugga med matt slutresultat. Eftersom balmet är vattenfritt och innehåller vaxer kommer det att kunna stå emot regn och fukt.

Här hittar du spacebalm.

HIRO space balm

HIRO multistick

Denna multistick är multifunktionell och passar både som exempelvis blush eller ögonskugga.

Den ger huden en uppbyggbar färg som passar på både läppar, kinder, ögon och kroppen. Ett kräm stift med matt finish.

Jag gillar verkligen denna. Den innehåller inte för mycket pigment utan ger en otroligt fin blush. Jag använder den också som ögonskugga och det blir väldigt fint tycker jag.

Den är lätt att dosera med fingertopparna och sitter väldigt bra på huden under hela dagen.

Även på läpparna använder jag multistick, ensamt eller med ett läppstift ovanpå.

Här hittar du multistick.

HIRO multistick

HIRO Liquis lip paint

En krämig läppfärg i krämig form med mycket pigment. Som de flesta andra produkter från HIRO kan du andra färgerna till många olika funktioner. Exempelvis läppar, kinder och ögon.

Man kan också blanda olika färger till en egen nyans.

Här hittar du Liquid lip paint.

HIRO Liquid lip paint