fbpx

DENNA SIDA INNEHÅLLER ADLINKS

När jag handlar ska det vara något jag behöver, som håller och är giftfritt. Sen får det förstås gärna vara snyggt också. Är det mat, ska den gärna ha högt näringsvärde och vara ekologisk och närproducerad om det bara är möjligt.

Jag får ofta frågor om varifrån man kan köpa bra produkter, kosttillskott, supermat, plastfria matlådor och andra bra grejer.

På denna sida listar jag därför några företag som erbjuder högkvalitativa, hållbara produkter och som också har riktigt bra erbjudanden mellan varven. Hoppas att du blir lika nöjd som jag!

Varför beställa via mina länkar?

Allt material som jag publicerar på morotsliv.com är helt gratis – också inspirationsbrevet som du förhoppningsvis prenumererar på redan.

Genom att beställa det du behöver via länkarna på denna sida, så stöder du bloggen utan att det kostar dig någonting! Tvärtom kan det rent av bli billigare för dig, så det vinner vi båda på tillsammans.

Jordklok.se är Sveriges ledande nätbutik för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil. Jordklok startades med ett gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönare, med andra ord ”jordklokt”, samhälle.

Jordklok vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett brett utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter på nätet. Visionen är att hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor genom att erbjuda miljövänliga och etiskt riktiga alternativ.

Bodystore.com är Sveriges ledande hälsokostbutik på nätet och erbjuder produkter inom hälsokost, hudvård, ekologiska livsmedel, superfoods, sportkosttillskott och träningskläder. Du hittar varumärken som bland annat VitaPrana, Star Nutrition, Holistic, Helhetshälsa, Dr Hauschka, Weleda och Urtekram. Bodystore.com är certifierad av Trygg E-Handel och har fri frakt, fria returer och prisgaranti.

Köketsfavoriter är en härlig köks- och bakbutik på nätet! Här hittar du prisvärda redskap för matlagning och bakning från flera kända varumärken samt ett välfyllt skafferi med bland annat goda teer, choklad och nötter.

Bagaren&Kocken är ett svenskt företag med inriktning på spännande produkter för köket och hemmet med bra kvalitet och snygg design, gärna med glada färger. Här hittar du ett brett sortiment baktillbehör, köksmaskiner och köksredskap i alla prisklasser och av mycket hög kvalitet.

Four Sigmatics team präglas av finsk sisuanda. De specialiserar sig på medicinska supersvampar och superörter och har hög kvalitet på sina produkter.

Nu kan du köpa deras produkter med 15% rabatt om du uppger koden ”morotsliv” i check out då du beställer från deras webbutik!

Det finns idag tusentals forskningsrapporter och undersökningar på supersvampar och de passar i princip alla olika dieter, från paleo till vegansk kost. Urbefolkningar över hela världen har i årtusenden använt sig av medicinska svampar, så man kan gott kalla dessa den ursprungliga supermaten!

FitnessFirst är ett finskt familjeföretag som grundades 2010, vars hörnstenar alltid har varit kompromisslös kvalitet och låga priser. I sortimentet hittar du högkvalitativ ekologisk mat, superfoods, naturkosmetika och rena näringstillskott till överkomligt pris.

Hyvinvoinnin Tavaratalo är en finsk webbutik för en hälsosam och ekologisk livsstil. Här finns ett urvsal med över 400 märken och närmare 6000 produkter. Du hittar naturprodukter, naturkosmetik, ekoprodukter, sporttillskott och ekostädningsprodukter.

 

Werlabs erbjuder hälsoanalyser via blodprov. De har över 140 provtagningsställen i samarbete med den svenska hälso- och sjukvården och deras läkare granskar alla svar och kommentar dina provsvar.

Du får vanligtvis dina resultat med läkarkommentar inom 48 timmar. Få tillgång till dem säkert via din Werlabs Journal i mobilen.

Följ din hälsa över tid och se vilken effekt din livsstil har på din hälsa genom att observera trender, förstå dina värden och vad du kan påverka över tid.

Gymgrossisten.com är Nordens ledande och största e-handelsplats för sportkosttillskott, träningskläder och träningsredskap med varumärken såsom Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant och Chained Nutrition. Gymgrossisten.com är sedan 1996 det självklara valet för både motionärer och elitsatsande toppatleter som vill ha produkter av högsta kvalitet. Gymgrossisten.com är certifierad av Trygg e-handel och har fri frakt över 500kr, gratis retur samt prisgaranti.

Lagerhaus ställer krav på egenskaper, kvalitet, funktionalitet, hållbarhet och säkerhet. Lagerhaus följer aktivt EU:s lagstiftning, bl,a. REACH-förordningen och andra uppdateringar gällande kemikalier och har tagit fram mer långtgående kemikaliekrav för sina varor till exempel för textil och hygienprodukter.

KitchenTime grundades 2010 och är ett av Sveriges ledande e-handelsbolag inom köksprodukter. De jobbar för att skapa Nordens bästa utbud och shoppingupplevelse inom köksprodukter på nätet och har ett mycket brett och detaljerat sortiment, i dagsläget över över 45.000 artiklar. Utbudet sträcker sig över kategorierna matlagning, bakning, servering och utomhusmatlagning. De erbjuder alla kunder fri frakt och öppet köp i 365 dagar!

På ClearLife erbjuds kvalitativa, effektfulla och sköna produkter för optimal hälsa och en hållbar värld. Här handlar du alltid naturligt och/eller ekologiskt och hållbart. Till de mest populära produktkategorierna hör naturliga kosttillskott, superörter och superfoods, naturlig hårvård, naturlig hudvård samt ekologisk babyvård.
I över 15 år har Grön Gåva funnits på nätet och sålt ekologisk hudvård och hälsokost. Förutom ekologisk hudvård har Grön Gåva idag hälsokost, eko livs, eteriska oljor, te, choklad och böcker. Gör hälsa till en naturlig livsstil! Välj naturlig hudvård och hälsokost för miljön och dig själv.
På Grön Skönhet finns ekologiska produkter av högsta kvalitet och bra priser på hela sortimentet. Grön Skönhet säljer ekologiska produkter i hela Sverige. Fråga gärna deras duktiga och kunniga hudterapeuter om råd och tips då vi jobbar med dom flesta produkterna i våra behandlingar så kan dom rekommendera vad som passar just dig. Alltid fri frakt, snabba leveranser och gåva i varje paket. I sortimentet hittas storsäljare som Maria Åkerberg, Esse Probiotic Skincare, Eminence Organics & John Master mm.
Ekologisk Hudvård när den är som bäst!

Vitamera

Kosttillskott och högkvalitativa hälsoprodukter. Vitamera erbjuder bland annat kosttillskott, aloe vera, mineraler, vitaminer, proteiner/aminosyror, fettsyror/Omega-3, enzymer, mjölksyrabakterier, sportprodukter och superfood. Här erbjuds framförallt Holistics produkter! 

Du kan beställa både om du bor i Sverige och i Finland!

Lapland Eco Store är den miljövänliga, ekologiska och giftfria webshoppen för dig som vill leva ett mer giftfritt och miljövänligt liv. Butiken för dig som vill plastbanta, handla miljövänligt & fairtraide och för dig som vill leva hållbart och göra ett mindre avryck på vår planet. 

På Lapland Eco Store har man samlat ekologiska och giftminimerade produkter med bra kvalitet och man vill att du ska känna dig trygg med det du köper. De jobbar aktivt för att säkerställa att produkterna de säljer är ekologiska, naturliga, miljövänliga, giftfria eller allt på en gång.

Högkvalitativa kosttillskott med ett stort utbud. De följer strikta etiska riktlinjer när de väljer produkter. Detta innebär t.ex. att de undviker sötningsmedel såsom aspartam, sukralos och acesulfam-K. De har ett stort utbud av ekologiska och veganska produkter, produkter som ger effekt! Hitta varumärken såsom Bättre hälsa, Bulletproof, Dr Mercola, Life Extension, Pilinöten och många fler.

Leveranstid 1-2 dagar, Fri frakt över 500:-, Nöjd kund garanti.

Träffa FirstVets veterinärer från en plats där ditt djur känner sig tryggt. För de allra flesta djurägare räcker ett videosamtal med FirstVet för att få den hjälp som behövs. Och som grädde på nosen – veterinärbesöken är dessutom gratis med alla djurförsäkringar. FirstVet kan hjälpa hund, katt, häst, reptiler, fåglar, amfibier, gnagare, kaniner och lantbruksdjur som exempelvis kossor, får och grisar och har öppet 07-24.00 varje dag året om, ink. alla röda dagar. 

Ta 2 minuter för att registrera ditt djur i appen – då är du redo och kan snabbt få hjälp om olyckan skulle vara framme!