fbpx

HANDLA HÅLLBART

DENNA SIDA INNEHÅLLER KÖPLÄNKAR

Varför beställa via mina länkar?

Genom att beställa det du behöver via länkarna på denna sida, så stöder du mig utan att det kostar dig någonting extra! Och som tack kan jag fortsätta ge dig ännu mer gratis tips och inspiration.

Här är några företag som jag verkligen gillar och köper mina grejer från, och de erbjuder högkvalitativa, hållbara produkter och som också har riktigt bra erbjudanden mellan varven.

På Glimja brinner man för att du ska kunna vara ditt bästa jag, fylld av energi, sprudlande vitalitet och styrka för att leva livet som du drömmer om.

Genom att förenkla en godare hälsa vill de hjälpa dig dit. Därför säljer de bara de bästa, naturliga produkterna inom kosttillskott, hälsokost, kroppsvård, skönhet, köksmaskiner och hem. En av deras grundprinciper är att alla ska ha möjlighet att “glimja”, oavsett storlek på plånboken.

Jag är stolt ambassadör för Glimja!

Glimja levererar till Sverige, Finland, Norge med flera!

På Jordklok.se hittar du ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil. Jordklok startades med ett gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönare, med andra ord ”jordklokt”, samhälle.

Jordklok vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett brett utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter på nätet. Visionen är att hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor genom att erbjuda miljövänliga och etiskt riktiga alternativ. – SE

Bodystore.com är Sveriges ledande hälsokostbutik på nätet och erbjuder produkter inom hälsokost, hudvård, ekologiska livsmedel, superfoods, sportkosttillskott och träningskläder.

Du hittar varumärken som bland annat VitaPrana, Star Nutrition, Holistic, Helhetshälsa, Dr Hauschka, Weleda och Urtekram.

Bodystore.com är certifierad av Trygg E-Handel och har fri frakt, fria returer och prisgaranti. – SE

Nyttoteket andas kvalitet och utvecklar produkter som ger hälsa och lycka med produkter som verkligen gör skillnad. Produkterna innehåller alltid de allra renaste, mest kvalitativa ingredienser som du kan önska dig.

Inga konstgjorda sötningsmedel, fyllmedel, färgämnen, gluten, GMO eller socker. Varje produkt är noggrant utvecklad med fokus på ingredienserna. 

Använd koden MOROTSLIV20 för 20% rabatt. 

Nyttoteket levererar till Sverige, Finland, med flera.

Soul Factory är en själfull Yogabutik som levererar Yoga med kärlek!

De säljer ALLT inom yoga.

Snygga, miljövänliga yogakläder, yogamattor, smycken och accessoarer.

Hos Soul Factory hittar du allt för den Yogiska Livsstilen: rökelse, böcker, kristaller, tarotkort och unika, bohemiska Kimonos. -SE

Bonti erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa produkter för småbarnsfamiljen. Bonti erbjuder, utöver ett brett sortiment, även möjlighet till personlig rådgivning och snabba leveranser när du handlar i vår e-handel.

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. -SE

Baby V har en hel avdelning med ekologiska produkter som är hålbart producerade och fair trade.

Baby V är en riktig babybutik med en av Sveriges allra största butiker i kombination med webbshop. Tusentals varor; barnvagnar, bilstolar, möbler, textilier, inredning och mycket mer av noga utvalda kvalitetsvarumärken till riktigt bra priser. – SE

Babyland.se står för kvalitet och omtanke. 

På Babyland.se hittar Du ett stort sortiment av baby, barnprodukter och leksaker från kända varumärken och all den kompetens och erfarenhet som Babyland.se står för. – SE

Forskarfabriken inspirerar barn att engagera sig i vetenskap.

För att nå ut till barn som kommer från lägre socioekonomiska förhållanden, samarbetar Forskarfabriken även med icke-statliga organisationer. Att utforska vetenskap med hjälp av våra produkter inspirerar inte bara ditt barn, utan ger även mindre lyckligt lottade barn möjlighet att engagera sig i vetenskap. Barnen får roliga och fascinerande alternativ till digital underhållning med hjälp av praktiska aktiviteter. -SE

Första bilden går till svenska butiken, andra till finska!

Quicktest har tester som bl.a kontrollerar följande: Järnbrist, prostata, sköldkörtel, klimakterie, drogtester, graviditetstester och ägglossningstester.

Endast CE-godkända hemmatester som är tillverkade i Europa. 

Koden MOROTSLIV20 ger 20% rabatt både i svenska butiken (klicka på bilden ovan) och i finska butiken (klicka på bilden nedan).

Bagaren&Kocken är ett svenskt företag med inriktning på spännande produkter för köket och hemmet med bra kvalitet och snygg design, gärna med glada färger.

Här hittar du ett brett sortiment baktillbehör, köksmaskiner och köksredskap i alla prisklasser och av mycket hög kvalitet. – SE

KitchenTime grundades 2010 och jobbar för att skapa Nordens bästa utbud och shoppingupplevelse inom köksprodukter på nätet och har ett mycket brett och detaljerat sortiment.

Utbudet sträcker sig över kategorierna matlagning, bakning, servering och utomhusmatlagning. De erbjuder alla kunder fri frakt och öppet köp i 365 dagar! – SE & FI

Hyvinvoinnin Tavaratalo är en finsk webbutik för en hälsosam och ekologisk livsstil. Här finns ett urvsal med över 400 märken och närmare 6000 produkter. Du hittar naturprodukter, naturkosmetik, ekoprodukter, sporttillskott och ekostädningsprodukter. – FI

 

Skosh erbjuder vetenskapligt bevisade rengöringsmedel som innehåller probiotika, miljövänliga, naturliga ingredienser och är fria från parfymer och färgämnen. 

Du kan återanvända flaskan igen och igen och den enda du behöver köpa till är små lätta städtabletter som du löser upp i vanligt vatten från din egen kran. På så sätt sparar du dessutom koldioxidutsläpp från transporten.

Skosh levererar inom hela EU!