fbpx

HANDLA HÅLLBART

DENNA SIDA INNEHÅLLER ADLINKS

Varför beställa via mina länkar?

Genom att beställa det du behöver via länkarna på denna sida, så stöder du mig utan att det kostar dig någonting extra! Och som tack kan jag fortsätta ge dig ännu mer gratis tips och inspiration.

Här är några företag som erbjuder högkvalitativa, hållbara produkter och som också har riktigt bra erbjudanden mellan varven.

På Glimja brinner man för att du ska kunna vara dit bästa jag, fylld av energi, sprudlande vitalitet och styrka för att leva livet som du drömmer om.

Genom att förenkla en godare hälsa vill de hjälpa dig dit. Därför säljer de bara de bästa, naturliga produkterna inom kosttillskott, hälsokost, kroppsvård, skönhet, köksmaskiner och hem. En av deras grundprinciper är att alla ska ha möjlighet att ”glimja”, oavsett storlek på plånboken.

Jag är stolt ambassadör för Glimja!

Glimja levererar till Sverige, Finland, Norge med flera!

På Jordklok.se hittar du ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil. Jordklok startades med ett gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönare, med andra ord ”jordklokt”, samhälle.

Jordklok vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett brett utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter på nätet. Visionen är att hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor genom att erbjuda miljövänliga och etiskt riktiga alternativ. – SE

Bodystore.com är Sveriges ledande hälsokostbutik på nätet och erbjuder produkter inom hälsokost, hudvård, ekologiska livsmedel, superfoods, sportkosttillskott och träningskläder.

Du hittar varumärken som bland annat VitaPrana, Star Nutrition, Holistic, Helhetshälsa, Dr Hauschka, Weleda och Urtekram.

Bodystore.com är certifierad av Trygg E-Handel och har fri frakt, fria returer och prisgaranti. – SE

Akvantum Naturally

Akvantum Naturally erbjuder ekologiska och miljömedvetna skönhetsmärken med särskilt fokus på terapeutiska hudvårdsprodukter som kan hjälpa dig med ett specifikt hudproblem.

Magnesiumprodukter från Ancient Minerals, bentonitlera från Enviromedica, tvålar från Malin i Ratan och mycket mer. – SE & FI

Bagaren&Kocken är ett svenskt företag med inriktning på spännande produkter för köket och hemmet med bra kvalitet och snygg design, gärna med glada färger.

Här hittar du ett brett sortiment baktillbehör, köksmaskiner och köksredskap i alla prisklasser och av mycket hög kvalitet. – SE

Köketsfavoriter är en härlig köks- och bakbutik på nätet!

Här hittar du prisvärda redskap för matlagning och bakning från flera kända varumärken samt ett välfyllt skafferi med bland annat goda teer, choklad och nötter. – SE

KitchenTime grundades 2010 och jobbar för att skapa Nordens bästa utbud och shoppingupplevelse inom köksprodukter på nätet och har ett mycket brett och detaljerat sortiment.

Utbudet sträcker sig över kategorierna matlagning, bakning, servering och utomhusmatlagning. De erbjuder alla kunder fri frakt och öppet köp i 365 dagar! – SE & FI

Hyvinvoinnin Tavaratalo är en finsk webbutik för en hälsosam och ekologisk livsstil. Här finns ett urvsal med över 400 märken och närmare 6000 produkter. Du hittar naturprodukter, naturkosmetik, ekoprodukter, sporttillskott och ekostädningsprodukter. – FI

 

Werlabs erbjuder hälsoanalyser via blodprov. De har över 140 provtagningsställen i samarbete med den svenska hälso- och sjukvården och deras läkare granskar alla svar och kommentar dina provsvar.

Du får vanligtvis dina resultat med läkarkommentar inom 48 timmar. Få tillgång till dem säkert via din Werlabs Journal i mobilen.

Följ din hälsa över tid och se vilken effekt din livsstil har på din hälsa genom att observera trender, förstå dina värden och vad du kan påverka över tid. – SE

Quicktest har tester som bl.a kontrollerar följande: Järnbrist, prostata, sköldkörtel, klimakterie, drogtester, graviditetstester och ägglossningstester.

Endast CE-godkända hemmatester som är tillverkade i Europa. – SE

Skosh erbjuder vetenskapligt bevisade rengöringsmedel som innehåller probiotika, miljövänliga, naturliga ingredienser och är fria från parfymer och färgämnen. 

Du kan återanvända flaskan igen och igen och den enda du behöver köpa till är små lätta städtabletter som du löser upp i vanligt vatten från din egen kran. På så sätt sparar du dessutom koldioxidutsläpp från transporten.

Skosh levererar inom hela EU!