fbpx

morotsliv

Din guide till hälsa och hållbar livsstil

 

 

 

Kosten

När du vill ha tips och idéer för hur du kan äta hälsosamt och näringsoptimera din mat. Enkla guider hjälper dig komma igång.

Kroppen

Enkla DIY-recept på hud- och hårvårdsprodukter som du snabbt och enkelt kan röra ihop själv. Även träning kan du läsa om här.

Hemmet

Här finns massor av tips om du är nyfiken på att börja ekostäda, plastbanta eller kemikaliebanta. Testa nya recept på egna tvättmedel.

Din guide

Jag vill bjuda dig på enkla tips och lösningar för att skapa en mer hållbar vardag för dig, dina familj och miljön.

Att leva hållbart och satsa på sin hälsa behöver inte handla om pekpinnar och förbud. Istället vill jag lyfta möjligheter, lösningar och morötter för att komma igång och skapa ett liv du älskar.

Bloggen bjuder dig på en kunskapsbas och är fylld av fakta, inspiration, guider och recept.

Instagram får du en daglig dusch av tips och ta del av min egen vardag.

Du kan också lyssna på min och Fanny Lindkvists podcast “Fanny och Ila” och fördjupa dig i olika teman genom att lyssna istället för att läsa.

Genom att prenumerera på inspirationbrevet får du sammanfattning över vad som händer. Jag skickar det 1-2 gånger i månaden.

De 3 nyaste blogginläggen

Kosttillskott och vitaminer åt barn och bebisar

Kosttillskott och vitaminer åt barn och bebisar

Inlägget om kosttillskott och vitaminer åt barn innehåller köplänkar. När vår dotter skulle födas hade vi planerat en fysiologisk förlossning, men det blev verkligen inte alls som vi hade tänkt oss. Och efter 5 dagar på förlossningen slutade de det hela med akut...

read more
Omega 3 för barn – Rapsolja eller annat?

Omega 3 för barn – Rapsolja eller annat?

Inlägget om omega 3 och rapsolja innehåller köplänkar. Måste man verkligen ge rapsolja till små barn för att säkra behovet av omega 3? Den frågan har jag fått höra så många gånger den senaste tiden. Jag har till och med fått höra från mammor som blivit fruktansvärt...

read more