fbpx

morotsliv

Din guide till hälsa och hållbar livsstil

 

 

 

Kosten

När du vill ha tips och idéer för hur du kan äta hälsosamt och näringsoptimera din mat. Enkla guider hjälper dig komma igång.

Kroppen

Enkla DIY-recept på hud- och hårvårdsprodukter som du snabbt och enkelt kan röra ihop själv. Även träning kan du läsa om här.

Hemmet

Här finns massor av tips om du är nyfiken på att börja ekostäda, plastbanta eller kemikaliebanta. Testa nya recept på egna tvättmedel.

Din guide

Jag vill bjuda dig på enkla tips och lösningar för att skapa en mer hållbar vardag för dig, dina familj och miljön.

Att leva hållbart och satsa på sin hälsa behöver inte handla om pekpinnar och förbud. Istället vill jag lyfta möjligheter, lösningar och morötter för att komma igång och skapa ett liv du älskar.

Bloggen bjuder dig på en kunskapsbas och är fylld av fakta, inspiration, guider och recept.

Instagram får du en daglig dusch av tips och ta del av min egen vardag.

Du kan också lyssna på min och Fanny Lindkvists podcast ”Fanny och Ila” och fördjupa dig i olika teman genom att lyssna istället för att läsa.

Genom att prenumerera på inspirationbrevet får du sammanfattning över vad som händer. Jag skickar det 1-2 gånger i månaden.

De 3 nyaste blogginläggen

Så gjorde jag för att äntligen bli gravid

Så gjorde jag för att äntligen bli gravid

   Inlägget om att bli gravid innehåller köplänkar Jag hade inte ens kissat på stickan den här gången. Orkade inte med alla minus. All hjärtesorg och misslyckanden, månad efter månad... Så jag tog bara det blodprov läkarna ville ta för att kolla hCG-värdet. Men nu tar...

read more
Mina förlossningsförberedelser – vecka 36+0

Mina förlossningsförberedelser – vecka 36+0

Inlägget om mina förlossningsförberedelser innehåller köplänkar. Nu går vi in i graviditetsvecka 37 (36+0 idag). Herrejösses så tiden går snabbt nu... Igår tog jag min sista Trombyl, som svenska läkaren ordinerat för att minska risken för havandeskapsförgiftning. Och...

read more
Gör egen talg och ister till matlagning och hudvård

Gör egen talg och ister till matlagning och hudvård

Inlägget om hur du gör egen talg och ister innehåller köplänkar till Jordklok. Du kan kanske läst mitt inlägg om hur man väljer rätt fett? Isåfall vet du att när det gäller att steka eller fritera mat så är ghee, kokosolja, talg och ister de fett som tål högst...

read more