Morotsliv rekommenderar

Morotsliv vill inspirera dig till att göra saker själv och allt material som finns på bloggen är helt gratis. Men jag får ofta frågor från er läsare om varifrån man kan köpa bra produkter. Det gäller kosttillskott, supermat, livsmedel och andra bra grejer.

Här följer några företag som erbjuder högkvalitativa produkter och en del erbjuder rabatt när ni uppger morotsliv som rabattkod. Hoppas att ni ska bli lika nöjda som jag blivit.

Vitamera

Kosttillskott och hälsoprodukter av hög kvalitet

Vitamera erbjuder bland annat kosttillskott, aloe vera, mineraler, vitaminer, proteiner/aminosyror, fettsyror/Omega-3, enzymer, mjölksyrabakterier, sportprodukter och superfood. Här erbjuds framförallt Holistics produkter!

Holistics produkter

Jag kom i kontakt med Holistic och deras produkter för flera år sen. Jag tror faktiskt att det började med att jag provade Sanna Ehdins örtdetox och blev förtjust. Sen märkte jag att de också hade en massa andra bra produkter och väldigt bra satsning på kvalitet. Dessutom är de ett väldigt trevligt och humoristiskt gäng att ha att göra med och vi har haft en del samarbete kring naturlig hudvård och vad man matar sin hud med. Jag använder lite olika märken på kosttillskott idag, men Holistic har förblivit en av mina favoriter. Men för gemene man så är det fortfarande lite svårt att få tag på Holistics produkter i Finland. De säljs inte i de flesta hälsokostaffärer utan måste köpas via terapeuter - och nu också här via!

Beställ från Sverige eller Finland

Nu kan Morotsliv äntligen erbjuda en nätbutik därifrån man kan beställa kosttillskott och högkvalitativa hälsoprodukter. Och det spelar ingen roll om du befinner dig i Sverige eller Finland!

Gå in på morotsliv.vitamera.se och registrera dig! Där kan du också bekanta dig närmare med deras produkter.

 

Four Sigmatic

Supersvampar från finska "funguys"

Four Sigmatics team präglas av finsk sisuanda. De specialiserar sig på medicinska supersvampar och superörter och har hög kvalitet på sina produkter. Nu kan du köpa deras produkter med rabatt om du uppger koden ”Morotsliv” då du beställer från deras webbutik!

Four Sigmatics första och främsta mål är att erbjuda dig något litet att addera till din diet som ger storslagna resultat för hälsan: medicinska svampar! Ok, svamp är kanske inte det första man tänker på när man pratar om hälsa och hälsoprodukter. Många tänker kanske på psykedeliska svampar eller matsvamp. Men medicinska svampar hör faktiskt till de mest studerade superlivsmedlen i världen.

En modern, tusenårig hälsoprodukt

Det finns idag tusentals forskningsrapporter och undersökningar på supersvampar och de passar i princip alla olika dieter, från paleo till vegansk kost. Urbefolkningar över hela världen har i årtusenden använt sig av medicinska svampar, så man kan gott kalla dessa den ursprungliga supermaten!

Personligen dricker jag chaga varje dag och varierar med de övriga supersvamparna och örterna enligt behov. Chaga stärker mitt immunförsvar, reishi hjälper mig hantera stress, lion's mane hjälper mig med koncentrationen och minnet, cordyceps hjälper mig prestera fysiskt och balanserar min hormoner, maitake balanserar blodsockret och shiitake får min hud att stråla. Prova du med!

Rabatt med Morotsliv

Du får rabatt när du beställer genom denna länk: Four Sigmatic!

Makeover

Naturliga och ekologiska produkter till låga priser

Här kan du som kund handla miljövänligt, hälsosamt och känna tillit för att urvalet av produkter är väl testat. För Makeover är det viktigt att välja ut och sälja etiska produkter med långsiktigt hälsofrämjande egenskaper. Därför tillhandahåller de produkter som är rena från kemikalier och tillsatser och vars ingredienser har odlats och utvunnits på ett naturligt sätt. De är måna om att alla produktionsled är skonsamma mot våra kroppar, djur och vår miljö.

Hälsokost, livsmedel, skönhetsprodukter och träning

Makeovers mål är att göra det enkelt för dig att välja naturligt och ekologiskt istället för konventionella och massproducerade alternativ. Dessa kärnvärden är genomgående för alla de produkter som erbjuds.

Alla produkter är fria från parabener, syntetiska ämnen, SLS och mineraloljor.

Clearlife

På ClearLife erbjuds kvalitativa, effektfulla och sköna produkter för optimal hälsa och en hållbar värld. Här handlar du alltid naturligt och/eller ekologiskt och hållbart.

Till de mest populära produktkategorierna hör naturliga kosttillskott, superörter och superfoods, naturlig hårvård, naturlig hudvård samt ekologisk babyvård.

Besök och beställ härifrån!

Grön Gåva

I över 15 år har Grön Gåva funnits på nätet och sålt ekologisk hudvård och hälsokost. Förutom ekologisk hudvård har Grön Gåva idag hälsokost, eko livs, eteriska oljor, te, choklad och böcker.

Gör hälsa till en naturlig livsstil! Välj naturlig hudvård och hälsokost för miljön och dig själv. Känn dig välkommen hit, och har du funderingar är det bara att fråga på kundtjänst-sidan!

Besök deras sida här!

 

Grön Skönhet

På Grön Skönhet finns ekologiska produkter av högsta kvalitet och bra priser på hela sortimentet. Grön Skönhet säljer ekologiska produkter i hela Sverige. Fråga gärna deras duktiga och kunniga hudterapeuter om råd och tips då vi jobbar med dom flesta produkterna i våra behandlingar så kan dom rekommendera vad som passar just dig. Alltid fri frakt, snabba leveranser och gåva i varje paket.

I sortimentet hittas storsäljare som Maria Åkerberg, Esse Probiotic Skincare, Eminence Organics & John Master mm.
Ekologisk Hudvård när den är som bäst!

Besök deras sida här!

Go For Life

Go For Life drivs av konceptet Be As Good As You Can Be. För dem betyder det att vi optimerar oss själva att vara i vår fulla kraft och att få vår potential att expandera. Helt enkelt att vara den bästa möjliga versionen av oss själva. Vi optimerar oss själva för att vara i vår fulla potential och vill ta med dig på resan mot den mest levande och energifyllda du.

Vi är passionerade och nyfikna på alla metoder för att optimera oss och två av våra favoritverktyg är Superfoods och funktionell träning.

Träna med Go For Life, testa BOOST ME, kolla in artiklar om optimering och testa goda recept.

Vill du också utveckla dig och vara i din fulla potential?

Besök deras sida här!

Kitchen One

Din professionella leverantör av köksutrustning - produkter av absolut högsta kvalitet för ditt kök, samlat på ett ställe. Elektriska produkter såsom köksmaskiner, matberedare, svavmixers, skärmaskiner, espressomaskiner, slow juicer samt delikatesser, köksredskap, knivar, bakformar och mycket mer.

Slow Juicer

Med en bra Slow Juicer kan du göra välsmakande och färskpressad juice på några minuter. Samtidigt ser den till att de flesta vitaminer, mineraler och enzymer i frukten bibehålls. Med en Slow Juicer får du möjlighet att utforska olika smaker, oavsett om du vill ha grönsaksjuice, fruktjuice eller en god blandning av de båda - smidigt och enkelt. Hos KitchenOne hittar du ett stort urval av Slow Juice-maskiner - flera på erbjudande - så att du kan hitta en som passar ditt kök, ditt behov och din plånbok. Med en Slow Juicer får du alltid ut det bästa av dina råvaror. Morotslivs favorit är Wilfa slow juicer 150A.

Blender

Hos KitchenOne.se erbjuds både traditionella blenders och stavmixers från de ledande producenterna. När du väl har fått en blender har du svårt att vara utan den. Det är endast fantasin som sätter gränserna för vad du kan använda den till. Gör smoothies, milkshakes, desserter, soppor och härliga drinkar. Allt du behöver är ingredienser och ström. Du kan hjälpa dig själv till en livsstil med mer bär, frukt och grönt genom att investera i en blender. Morotslivs favoriter är Nutribullet 600 Blender och Vitamix modeller.

KolmiNaisuus

För naturlig tandvård och hudvård

Nadine Artemis i Kanada är en av de främsta experterna när det gäller naturlig tandvård, hudvård och hårvård och är skaparen av Living Libations. Det är ett av de fåtal företag som erbjuder produkter för hud, hår, tänder och dofter, som är helt utan gifter från olje- och petroleumindustrin, syntetiskt framställda komponenter samt skadliga konserverings- och bindemedel. Du kan läsa mera om Nadines revolutionerande inställning till kroppsvård i artiklarna på denna sida! Underbara KolmiNaisuus i Finland säljer nu dessa produkter.

Våra tänder lever

Visste du att tanden kan till och med hela ett hål ifall den får sköta sig som den är skapad att leva? Våra tänder är helt fantastiska levande system. Att ta hand om sina tänder är jätteviktigt för även vår allmänna hälsa, eftersom ohälsa i munhålan kan ge upphov till kroppsliga symtom. Tyvärr innehåller många traditionella tandkrämer kemikalier som skadar våra tänder och stör vår orala hälsa! Här kan du läsa mera om naturlig tandvård.

Rabatt med Morotsliv

Klicka på bilder till vänster för att komma till KolmiNaisuus webbutik. Du kan beställa din egen joniska tandborste och andra tandvårdsprodukter, hudvårdsprodukter, hårmedel och dofter. Genom att uppge rabattkoden MorotsLIV får du i rabatt 11€ om du bor i Finland eller 100 kronor om du bor i Sverige.

RepellX

En ny generation av renlighet

RepellX textilspray är en miljövänlig, vattenbaserad produkt som man kan spraya på kläder och naturmaterial för att göra dem vatten- och smutsavvisande. RepellX erbjuder också en miljövänlig kräm som man kan applicera på läder- och mockaföremål för att göra dem vatten- och smutsavvisande, samtidigt som de får ett förnyat utseende.

Förhindrar textilier från att bli blöta och smutsiga

RepellX produkter gör den applicerade ytan “superhydrofobisk”, med andra ord väldigt svår att blöta ner. Vätskan ”rullar av” tyget utan att absorberas. RepellX kan användas på de flesta absorberande material som bomull, linne, läder, papper med mera. Ju mer materialet kan suga till sig vätska – desto bättre effekt. Om man använder produkten på en smutsig eller redan behandlad yta så kan inte materialet suga till sig repellx blandningen och resultatet uteblir delvis eller helt.

Miljövänligt och tryggt

RepellX är helt ofarligt både för dig och miljön och kan användas där man vill hålla material rent, torrt eller bakteriefritt! RepellX är också enkel att använda. Spraya jämt och rikligt på en ren yta så den blir blöt och låt torka. Eller smörj in lädret jämnt och låt absorberas. RepellX skyddar ytan mot alla sorters fläckar, ger ökad livslängd, är miljövänlig och bionedbrytbar sam kostnadseffektiv, eftersom möblerna och läderföremålen håller längre.

Läs mera om repellX här!