fbpx

Om Morotsliv

Morotslivs syfte är att inspirera andra som söker alternativa och hållbara lösningar. Bloggen fick sin början 2010 och i dagsläget har Morotsliv fått miljontals klick av läsare över hela världen.

Som namnet antyder handlar Morotsliv inte bara om hälsosam mat, utan om att skapa ett liv där du satsar på det hälsosamma, hållbara, belönande, positiva.  – Morötter istället för piska!

Blogg

På bloggen kan du följa Cecilias vardag och funderingar, försök, misstag och framgångar, och inspireras till att göra egna experiment och nya, mera hållbara val i din egen vardag. Det som är rätt för en person behöver inte vara rätt för en annan, så vi behöver alla testa oss fram till vad som passar var och en av oss och vår livsstil. Morotsliv har en hel del idéer och life hacks i rockärmen som kanske passar också dig!

Informationsportal

Även om Morotsliv är en blogg kan sidan även användas som en slags informationsportal. Där kan du som läsare söka efter inlägg inom just ditt intresseområde.

Genom att välja i menyn högst upp på sidan kan du välja tema och sen ta dig vidare. Du hittar smarriga recept på hälsosam kost, diy-inslag på hur du enkelt kan göra egen naturkosmetik eller enkla husmorstips för hem och hushåll, allt beroende på vad du vill fördjupa dig i just nu.

Glöm inte att prenumerera på Morotsliv inspirationsbrev för att hänga med i vad som händer och ta del av nya recept. Gratis, så klart!

Good enough

Kom ihåg att alltid utgå från dig själv och gör det som känns rätt för dig och som passar ditt liv. Börja med att göra nya, medvetna val inom områden du tycker är intressanta. Ingen är perfekt och det är inte meningen heller att vi ska kämpa för att försöka uppnå något sådant tillstånd. Vi hjälps alla åt att med små steg hitta lösningar för att bidra till en mera hållbar vardag hemma och i stort.

Företag

Morotsliv är också ett företag som erbjuder kurser, föreläsningar och workshops inom området för hälsa och hållbar livsstil. Medborgarskolor, medborgarinstitut, vuxeninstitut, arbisar, föreningar, företag och privatpersoner kan fungera som arrangör för kurserna.

Om du har ett företag med hållbarhetstänk, så kan Morotsliv även erbjuda samarbete i form av sponsrade inlägg och reklamsamarbeten på bloggen, instagram och facebook.

Ansvarsfriskrivning

Material som publiceras på Morotsliv är endast avsett för allmän information och inspiration och skall inte användas som professionell rådgivning. Det kan finnas risk för att innehållet inte är helt uppdaterat, uttömmande eller korrekt.

Morotsliv ansvarar inte för och har inga förpliktelser för material på hemsidan och kan när som helst och utan meddelande, ändra, uppdatera, radera och/eller komplettera information, produkter eller tjänster på hemsidan.

Eventuellt otillåtet användande av information på denna hemsida sker på användares egen risk. Morotsliv ansvarar inte heller för och har inga förpliktelser för material på annan hemsida med länk till eller från Morotslivs hemsida.

SparaSpara

40 inspiratörer för hållbar livsstil 2017